Kajian, Senarai Harga Telefon Pintar Terkini Malaysia 2018

Merupakan Blog Penyedia Info Kajian telefon Pintar Terkini Xiaomi, Samsung, LG, HTC, iPhone, dan banyak lagi

Skor Telefon Samsung Galaxy S8 88 dalam DxOMark

Skor Telefon Samsung Galaxy S8 88 dalam DxOMark. DxOMark adalah standard industri yang dipercayai untuk ukuran kualiti kamera dan kanta imej dan penilaian. Selama bertahun-tahun DxOMark telah diiktiraf untuk menyediakan pengujian perkakasan yang paling ketat, dengan menggunakan alat makmal industri-gred dalam analisis DxOMark, dan untuk mewujudkan pangkalan data rujukan yang paling komprehensif menggunakan ribuan DxOMark keputusan kamera dan ujian kanta.
Telefon Samsung Galaxy S8 Samsung mengeluarkan Galaxy S8 pada bulan Mac. Sekarang profesional kamera dari DxOMark diberi nilai peranti 88/100, kedudukan di belakang U11 HTC dan Google Pixel dan setanding dengan pendahulunya, Galaxy S7 edge.

Skor Telefon Samsung Galaxy S8 88 dalam DxOMark

Galaxy S8 mempunyai autofocus yang sangat baik, imbangan putih tepat, dan pengurangan bunyi yang sangat berkesan, menurut DxOMark. Malah, ia adalah fokus auto adalah salah satu yang paling cepat ada. Isu utama dengan telefon Samsung adalah output secara amnya lebih lembut daripada kamera.
Skor Telefon Samsung Galaxy S8 88
Skor Telefon Samsung Galaxy S8 88

Para penganalisis membantu sepanjang Galaxy S8 tidak mempunyai masalah dengan pendedahan atau warna. Apabila tempat kejadian berkontras tinggi adalah sukar, HDR dihidupkan secara automatik, dan telefon menghasilkan foto sedikit dedahan lebih. Ini bukan satu isu kerana kebanyakan pengguna seperti gambar mereka dengan cara itu.

Telefon Samsung Galaxy S8
Telefon Samsung Galaxy S8
kamera mengesankan dalam cahaya rendah dan persekitaran cahaya rendah yang melampau. Imej-imej yang terang, butir-butir yang jelas, tetapi ini adalah hanya apabila subjek dan kamera yang sangat masih. Walaupun pergerakan sedikit - seperti apabila mengambil pegang tangan - mungkin akan menyebabkan gambar tidak boleh digunakan.

rakaman video Telefon  Galaxy S8 ini juga menerima pengiktirafan daripada DxOMark. Mereka telah mendapati penstabilan video yang telah bertambah baik dengan ketara sejak Galaxy S7. Peningkatan ini adalah yang paling jelas dalam tembakan dan keadaan cahaya malap bergerak, tetapi masih, perubahan bingkai sekali-sekala muncul apabila panning video. Kelajuan pengatup adalah lebih cepat daripada itu pada siri Galaxy S7, tetapi tetapan ini membawa lebih banyak bunyi dalam filem tertutup dan beberapa butiran halus hilang dalam cahaya rendah.

Rata-rata keseluruhan 88  untuk Telefon  Galaxy S8 hanya satu mata di belakang GooglePixel dan dua mata di belakang kamera HTC U11 baru. Walau bagaimanapun, DxOMark melaporkan bahawa telefon adalah pilihan yang sangat baik untuk fotografi masih dalam semua keadaan pencahayaan.
 src gsmarena

Subscribe to receive free email updates:

1 Response to "Skor Telefon Samsung Galaxy S8 88 dalam DxOMark"

 1. Ass Wr Wb, Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU YOSHI yg dari singapur tentan Pesugihan AKI RUSLAN SALEH yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk menarik dana Hibah Melalui ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti dan mendapat hasil tarikan RM.347.000 Ringgit, kini saya kembali indon membeli rumah dan mobil walaupun sy Cuma pekerja kilang di selangor malaysia, sy sangat berterimakasih banyak kepada AKI RUSLAN SALEH dan saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI RUSLAN SALEH saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKI, Jika Anda Ingin Di Bantu Ritual Pesugihan Hubungi 0852=8584=7477 Atau [klik] AHLI PESUGIHAN TANPA TUMBAL
  KEAMPUHAN RITUAL AKI RUSLAN SALEH
  1.Penarikan Dana Hibah Melalui Bank Ghaib
  2.Penarikan Uang Melalui Mustika
  3.Ritual Angka Tembus Togel/Lotrey
  4.Jimat Pelaris Usaha DLL
  Dan Masih Banyak Lagi, AKI RUSLAN SALEH Banyah Dikenal Oleh Kalangan Pejabat, Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia. Untuk yg punya rum terimakasih atas tumpangannya.

  ReplyDelete